Logo

Kløverstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kløverblade
200 g spinatblade
40 g smør
30 g hvedemel
salt og peber
 
Rens de grønne blade og damp dem møre i en gryde i 5-6 minutter.
Smelt smørret i en gryde og drys melet over.
Når melet er opsuget af smørret, spædes med kogende vand (ca. 4 dl), og de dampede blade røres forsigtigt i.
Der smages til med krydderier før servering.
Denne natur stuvning kan serveres på ristet brød med hytteost, en skive skinke eller hårdkogte æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her