8 store kinesiske svampe
50 g bambusskud
50 g vandkastanier
250 g kyllingebryst
5 spsk soyasauce
2 løg
100 g champignon
2 gulerødder
3 spsk sesamolie
200 g rejer
3 spsk sur sød sauce
1 spsk citronsaft
Kinakålblade
Svampene dækkes med vand og bringes i kog og stilles til afkøling i kogevandet.
Bambusskud og vandkastanjer bruses over med koldt vand og skæres i fine strimler.
Kødet skæres i 1 cm brede strimler som overhældes med 2 spsk soyasauce og trækker nogle minutter.
Løgene hakkes fint.
Champignoner renses og skæres i tynde skiver.
Gulerødder skæres i fine strimler.
Olien varmes op og heri steger kyllingestrimlerne 2 minutter.
Kødet tages op.
Løg snurrer klare i olien, champignon steger med 2 minutter under omrøring.
Gulerødder tilsættes og alt steger til grønsagerne er tørre.
Resten af soyasaucen og rejerne varmes med blandingen 2 minutter hvorefter gryden stilles til afkøling.
Kyllingekød, bambusskud, kastanjer og finthakkede svampe blandes i retten som smages til med sur sød sauce og citronsaft og derefter anrettes på blade af kinakål.