De kogte kartofler får smag fra vineddike og kapers, og
dryppes med en cremet basilikumdressing.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.
#
400 g kogte kartofler
1 spsk vineddike
1 spsk kapers
1 lille
romainesalat
2-3 tomater
¼ agurk
Dressing:
2-3 tsk dijonsennep
1 spsk vand
1 spsk vineddike
2 spsk cremefraiche
frisk basilikum
salt og peber
*
Skær de kolde kartofler i skiver eller både. og vend dem
sammen med vineddike, kapers, salt og peber.
Skyl og slyng salatbladene, og riv dem i mindre stykker.
Anret dem på 2 tallerkener.
Fordel kartoflerne over salaten sammen med tomatbåde og
agurkeskiver.
Rør sennep sammen med vand og vineddike, og tilsæt cremefraiche
og hakket basilikum.
Smag til med salt og peber, og dryp dressingen over salaten.
Server som tilbehør eller frokostret.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin