Lav sprød kartoffelsalat ved blot at bruge airfryeren!
Færdig med dressing, er denne ret klar til at være den bedste servering ved din
næste sommer grillfest.
10 min forberedelse. 25
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
2 spsk olie
185 g (¾ kop) mayonnaise
40 g løgsuppe mix
1 kg små kartofler, halveret
4 skiver bacon
125 g (½
kop) cremefraiche
1 spsk frisk citronsaft
½ bundt hakket frisk purløg
* Tilberedning
Bland olien, 60 g (¼ kop) mayonnaise og suppeblandingen i en
skål.
Tilsæt kartoffel og vend for at blande.
Læg i kurven på en airfryer.
Luftsteg ved 200 °C i 15 min. Ryst kurven undervejs.
Læg baconskiver ovenpå kartoflerne.
Luftsteg ved 160 °C og i yderligere 10 min.
Kom resten af mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og purløg
i en kande.
Smag til med peber. Overfør kartofler til en serveringsskål.
Hæld cremefraicheblandingen over.
Drys hakket bacon over kartoflerne til servering.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------