6 personer
900 g store kartofler
1 ½ dl piskefløde
3 æg
salt, peber
Fyld:
1 stort finthakket løg
2 peberfrugter i små tern
200 gram spinat
Lidt olie
Ca. 30 g revet parmesan eller anden ost.
Pisk æggene sammen med fløden og krydr med salt og peber.
Skræl kartoflerne og riv dem, ikke alt for groft. Pres kartoflerne fri for væde og kom dem i æggemassen, bland denne godt.
Bred kartoffelblandingen ud på en bradepande, beklædt med bagepapir.
Bag kartoffelblandingen i ovnen ved 200ºC i ca. 10 min., til bunden er stivnet
Svits løg. peberfrugt, og blancheret spinat, der er skåret i strimler, let i olie på en pande.
Når kartoffelbunden er stivnet, fordeles fyldet på overfladen. Start med den revne parmesanen. Rul rouladen sammen ved hjælp af papiret.
Sæt rouladen i ovnen igen og bag den ca. 20. min., til overfladen er gylden.