Logo

Hybenkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl frisk hybenskal uden kerner
½ dl sukker
5 spsk balsamico-eddike
¾ dl ren æblesaft uden sukker
 
Friske hyben befris for kerner og blomst og skylles godt.
Sukker smeltes til karamel i en gryde.
Tilsæt hybenskallen og balsamico samt æblesaft og lad kompotten småsimre lidt til hybenskallerne er næsten møre.
Hvis det bliver nødvendigt, kan der tilsættes lidt ekstra æblesaft under kogningen.
Kompotten kan serveres kold eller varm, alt efter ønske. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her