Server en god og
sund snack, mens grillen bliver varm til burgerne. Vi har rørt hytteost med
soltørrede tomater og frisk basilikum. Du kan også servere
dippen som sauce til fx grillstegte grønsager (squash, aubergine, peberfrugt)
eller som sandwichfyld med fx røget mørbrad eller skinke.
Arbejdstid: 15 min.
4 personer
#
200 g hytteost
1 lille fed hvidløg
(kan udelades)
25 g soltørrede
tomater i olie
1 bundt frisk
basilikum
salt og peber
Tilbehør:
rå grønsager eller
ristet rugbrød
*
1. Rør hytteosten
sammen med knust hvidløg.
2. Dryp de soltørrede
tomater af på et stykke køkkenrulle og hak dem.
Skyl
basilikumbladene og hak dem.
3. Rør soltørrede
tomater og basilikum i hytteosten og smag til med salt og peber.
Server som dip med
rå grønsager eller ristede rugbrødsstave.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin