ca 8 stk
500 g kogt hakket hvidkål
4 peberfrugter i forskellige farver
2 mosede avokado
50 g groft hakkede valnødder
8 halve valnødder til pynt
Citron og salat til pynt
De 4 peberfrugter deles på langs og rengøres. Den optøede hvidkål, avokado og valnødder blandes. Fordel hvidkålsmassen i de 8 halve peberfrugter. Løgges i et ovnfast fad og bages i ovn ved 200 c i ca. 25 min. Til overfladen er lysebrun.
Serveringsforlag:
Hovedret: Halve peberfrugter med hvidkålsfyld med oksefilet, kogte kartofler og grønne bønner.
Frokost/forret: Halve peberfrugter med hvidkålsfyld med fx. Blæksprutte ringe, røget laks, panerede muslinger og flûtes.
Vegetarret: Halve peberfrugter med hvidkålsfyld med "vælg selv råkost" samt groft rugbrød skåret i store stave.