Logo

Glaserede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Hvis De har lyst og tid, vil de velsmagende løg være et fint akkompagnement til fx. oksestegen.

Små pillede miniløg (ca. 250 g) dampes et par minutter i lidt kogende, let saltet vand, hvorpå vandet hældes fra. Hertil kommer så ca. 25 g smør, og når det begynder at tage farve, hældes der ca. 1 deciliter kogende bouillon ved. Lad løgene snurre over svag varme, alt i mens gryden rystes frem og tilbage, indtil væden er fordampet.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her