Som en forfriskende kold suppe er gazpacho velkendt, men i kvark bliver agurker, peberfrugter, tomater og hvidløg til en åbenbaring!
500 g mager kvark
4-5 spsk mælk.
salt og peber
300 g salatagurk
300 g tomater
1 gul peberfrugt
1 fed hvidløg
1 forårsløg
*
A. Kvark røres glat med 4-5 spsk mælk.
Det krydres med salt og peber.
Salatagurk skrælles, udkernes og skæres i små terninger.
Tomater·udkernes og hakkes.
Peberfrugt gøres i stand og skæres i terninger.
B. Hvidløg hakkes fint og vendes i kvarken sammen med grønsagsterningerne.
Forårsløg gøres i stand, skæres i smalle ringe og drysses over kvarken.
Pr. portion: 38 g protein, 2 g fedt, 20 g kulh. = 262 kcal 1100 kJ