Logo

Gazpacho kvark - en åbenbaring

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Som en forfriskende kold suppe er gazpacho velkendt, men i kvark bliver agurker, peberfrugter, tomater og hvidløg til en åbenbaring!

Som en forfriskende kold suppe er gazpacho velkendt, men i kvark bliver agurker, peberfrugter, tomater og hvidløg til en åbenbaring!

 

500 g mager kvark

4-5 spsk mælk.

salt og peber

300 g salatagurk

300 g tomater

1 gul peberfrugt

1 fed hvidløg

1 forårsløg

*

A. Kvark røres glat med 4-5 spsk mælk.

Det krydres med salt og peber.

Salatagurk skrælles, udkernes og skæres i små terninger.

Tomater·udkernes og hakkes.

Peberfrugt gøres i stand og skæres i terninger.

 

B. Hvidløg hakkes fint og vendes i kvarken sammen med grønsagsterningerne.

Forårsløg gøres i stand, skæres i smalle ringe og drysses over kvarken.

 

Pr. portion: 38 g protein, 2 g fedt, 20 g kulh. = 262 kcal 1100 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 9.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her