Fransk kartoffelsalat
smager fantastisk og ligner samtidig en drøm. Denne opskrift på kartoffelsalat
er med soltørrede tomater, rucola, pesto og vinaigrettedressing
Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 25 min.
# Ingredienser til Fransk kartoffelsalat:
1 kg kartofler
½ gl. soltørrede tomater
1 dl vinaigrettedressing m. dijon
½ gl. pesto m. ramsløg
1 rødløg, hakket
2 tsk citronsaft
1 fed hvidløg, presset
1 håndfuld rucola
50 g parmesan, revet
2 nip peber, friskkværnet
*
Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand, ca. 20 min. og
lad dem afkøle
Når kartoflerne er helt afkølede, skæres de i mindre stykker
Dræn de soltørrede tomater for olie, og vend dem sammen med dijon
vinaigrette, ramsløg pesto, rødløg, citronsaft, hvidløg, rucola og revet
parmesan.
Vend til sidst kartoflerne let rundt i blandingen og smag
til med friskkværnet peber.