Logo

Filonebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fordej:  
400 g hvedemel  
2 dl vand  
1 g gær  
  
Grunddej:  
800 g italiensk hvedemel  
600 g fordej  
600 g grov durummel  
20 g gær  
20 g salt  
1 l vand
 
Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear
Dejen tilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag.
Dejen henstår ca. 1 ½ time i stuetemperatur til den er ca. 20ºC.
Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240ºC.
Efter 15 min. skrues ned til 200ºC.
Det bages ca. 45 min til brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her