Logo

Eva salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store æbler
1 banan
100 g hakkede hasselnødder
1 ¼ dl cremefraiche 18%
saft af 1 citron + saft af 1 citron til "æblevandet"
reven skal af ½ citron
2 cl maraschino
1 spsk sukker

Skyl æblerne og poler dem blanke. Skær et låg af hver.
Stik kærnehuset ud og udhul æblerne forsigtigt.
Læg æblerne i koldt vand med citronsaft i, så de ikke bliver brune.
Skær frugtkødet i små terninger.
Pil bananen og skær ligeledes den i terninger.
Bland frugten i en skål, tilsæt hasselnødder, créme fraiche, citronsaft, reven citronskal, maraschino og sukker.
Smag salaten til og lad den trække i 15 minutter.
Fordel salaten i æblerne og server den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her