Logo

Estragonsauce til fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl fløde
frisk estragon
1 lille løg
bouillon fra fisken
100 g smør
salt, peber
 
Løgene hakkes fint og sauteres blanke i smørret.
De finthakkede esdragonblade kommes på sammen med væde fra de dampede fisk.
Saucen koges godt igennem og fløden tilsættes.
Koges yderligere 5 minutter.
Til sidst piskes koldt smør i saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her