Logo

Estragon- og sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 finthakket løg
3 spsk smør
3 dl hvidvin
1-2 spsk hvidvin
5 stilke frisk estragon
1 tsk tørret estragon
2 ½ dl piskefløde
1 lille tsk salt
friskkværnet sort peber
evt. 1-2 tsk sukker
 
Hak løget, kom smør i en gryde og svits løget til det er blankt.
Tilsæt hvidvin og kog det ned til det halve.
Tilsæt piskefløde og kog yderligere saucen ind til den er tyknet.
Tilsæt tørret og frisk estragon, sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker.
Kog 1-2 minutter yderligere og server saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her