Logo

Broccoligratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratin stammer oprindeligt fra Frankrig, og tilberedes i et fad og så i ovnen. Her laves gratinen med broccoli men også kartoffel eller blomkål


750 g broccoli
3 dl skummetmælk
2 dl hvedemel
2 dl grønsagsbouillon
50 g smør
6 æg
rasp

*

Pisk mælk og hvedemel i en gryde og tilsæt grøntbouillonen varm op og tilsæt smør og lad det småkoge i 3 min.
Tag gryden af varmen og rør æggene i et ad gangen
Bland broccolibuketter i og smag godt til med salt og peber.
Hældes i en raspdrys set form og bages i ovnen ved 175 º 1 time

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her