½ skive rugbrød med smør
2 kogte blå kartofler
2 spsk sort kaviar eller Cavi-Art
2 spsk rød kaviar eller Cavi-Art
2 spsk youghurtsalat med rød kaviar og rejer
1 lille kvist dild
*
Kog de blå kartofler (kogetid som almindelige kartofler) og afkøl dem.
Skær dem i skiver på skrå, så skiverne bliver lidt større.
Læg dem i hver sin side af rugbrødet med en bræmme af youghurtsalat i midten.
På den ene side af salaten lægges en bræmme af sort og på den anden side en bræmme af rød kaviar.
Pynt med dildkvisten.
Yoghurtsalat med rød kaviar og rejer
2 spsk græsk yoghurt
½ tsk Worcestershiresauce
½ tsk HP sauce
½ tsk flydende Maggi-krydderi
50 g pillede grønlandske rejer
2 spsk rød kaviar eller Cavi-Art
salt og peber
*
Dræn yoghurten i et kaffefilter i 2 timer.
Tilsæt Worcestershiresauce, HP sauce, Maggi, salt og peber.
Rør det godt sammen og tilsæt rejer og kaviar.