Logo

Karotter med løg og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g perleløg, frost
500 g pariserkarotter, frost
2-3 spsk smør
1 spsk sukker
100 g stenfri sorte oliven

Kog løg og karotter hver for sig i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
Svits løgene i smør, tilsæt karotterne og drys med sukker, salt og peber.
Lad blandingen snurre i 5 minutter.
De sidste par minutter varmes hele eller halve oliven med.
Et dejligt tilbehør til lam.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her