Logo

Auberginer - Baigan achari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ tsk jomfru i det grønne
1 tsk fennikelfrø el. anisfrø
800 gram aubergine
350 gram tomater
2,5 cm. ingefær
6 fed hvidløg
½ dl vand
1 spsk stødt koriander
¼ tsk gurkemeje
⅓ tsk cayennepeber
1 ¼ tsk salt

Skær auberginerne i små stave. Brun dem på panden i fire portioner og tag dem op. Tilsæt et par ekstra spsk olie og steg krydderierne. Rør og rist, til fenniklen er lysebrun.
Blend ingefær, hvidløg og vand. Tilsæt og pasta og tomater og rør rundt. Tilsæt krydderierne, rør sammen og lad det stå et par minutter.
Tilsæt auberginerne og rør forsigtigt rundt. Disse auberginer tilberedt på syltet vis serveres varmt - eller koldt sammen med koldt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her