Logo

Agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl cremefraiche
3 spsk persille, friskhakket
2 spsk løg, hakket
1 tsk groft salt
Peber, friskkværnet
Fyld: 1 agurk i terninger (ca. 450g)

Bland cremefraiche med persille og løg.

Smag dressingen til med salt og peber. 
Bland agurketerningerne i dressingen.

Servér fx agurkesalaten til stegt lammekød og oksekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her