Logo

Agurkerelish 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salatagurk
½ rødløg
1 dl æblecidereddike
100 g sukker
1 spsk gule sennepsfrø
1 spsk tørrede dildspidser
friskkværnet peber
Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Skær agurk i løg i bittesmå tern.
Giv eddiken et opkog med vand, sukker og sennepsfrø.
Hæld grønsagerne i, og lad det hele koge i ca. 1 minut.
Tilsæt dildspidserne, og smag relishen til med friskkværnet peber.
Hæld agurkerelishen på skoldede glas skyllet med Atamon eller spiritus og
luk glassene til med det samme.
Spis relishen til alt fra leverpostej til hotdogs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her