Logo

Agurkerelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl ufarvet lagereddike eller mild hvidvinseddike
1 spsk sukker
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ dl vand
1 tsk majsstivelse fx. Maizena
1 stort finthakket rødløg (ca. 1 ½ dl)
2 agurker (ca. 600 g)
1 spsk groft salt
 
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde.
Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike.
Kog lagen i 2 min.
Tag gryden af varmen og tilsæt løgene.
Stil dem tildækket i køleskabet i ½ time.
Flæk agurkerne og fjern kernerne.
Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt.
Skyl efter 5 min. agurkerne i koldt vand.
Pres dem fri for væde i en sigte.
Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her