Logo

Agurke-hvidløgskvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stykke agurk på ca. 150 g
150 g kvark 45% el. cream cheese
2 dl sødmælk
2 spsk olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
50 g sorte oliven uden sten
salt og friskkværnet peber
1 bdt dild
 
Skyl agurken og skær den igennem på langs. Skrab kernerne ud med en
teske og riv agurken groft.
Lad agurken trække ca. 15 min. med lidt salt.
Rør kvark, mælk og olie sammen.
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Skær oliven i terninger.
Rør alle tre ting i kvarken.
Tryk væden af agurken og rør den i kvarken.
Smag til med salt og peber. Skyl, tør og hak dilden og rør den i tilsidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her