Logo

Agurkekanapeer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salatagurk

salt
peber
citronsaft
cremefraiche

kaviar
rejer
lakse- eller skinkestrimler på.
dusk grønt

Skær en salatagurk i skiver og del skiverne i halve.

Læg dem som stjerner på portionstallerkener.

Kom en lille portion salt-peber-og citron tilsmagt cremefraiche på og kom henholdsvis kaviar, rejer og lakse- eller skinkestrimler på.

Kom en dusk grønt på toppen og server straks efter.
Godt til Buffet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her