(frokost)
2 stk hårdkogte æg
1 endiviesalat
6 tomater
2 grønne peberfrugter
1 ds artiskokbunde (ca 12 stk)
Marinade:
1 løg
1 fed hvidløg
5 spsk estragoneddike
½ dl olie
sennep
Pil ægggene og del dem i skiver på en æggedeler.
Skyl salaten, slyng bladene tørre og pluk dem.
Skyl tomaterne og skær dem i strimler.
Hæld væden fra artiskokbundene og skær dem i kvarte.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Rør eddike og olie sammen, tilsæt løg og hvidløg.
Smag til med salt, peber og sennep.
Læg salatbladene på et fad.
Fordel tomatskiverne og peberstrimlerne og artiskokbundene derpå.
Hæld marinaden over og lad salaten trække ca. ½ time i køleskabet.
Før servering pyntes salaten med æggeskiverne.