Logo

Æblepuré med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store Belle de Boskop æbler
saft af ½ citron
25 g smør
¼ frisk peberrod (skal rives)
 
Skræl æblerne, fjern kernehus og skær i kvarte. Æblerne dampes med
lidt smør og citronsaft.
Når de er kogt næsten ud, tages de af, køles ned og smages til med reven
peberrod og sort kværnet peber.
Kan evt. smages til med lidt melis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her