Logo

Kartoffelsalat med courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler
2 courgetter
1 rødløg
1 bdt basilikum
½ bdt bredbladet persille

Dressing:
3 spsk olivenolie
2 spsk rødvinseddike
salt og hvid peber

Kog kartoflerne og skær dem i mundrette klodser.
Skær courgetterne i mundrette klodser og blancher dem i letsaltet vand i 2 minutter.
Lad kartofler og courgetter afkøle.
Pil løget og skær det i meget tynde både.
Hak persille og basilikum fint.
Bland alle ingredienserne.
Ryst dressingen sammen, vend den forsigtigt i og smag til med salt lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her