Logo

Kartoffelsalat med cremet dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med cremet dressing


Kartoffelsalat er en klassiker i det gamle danske køkken. Hér på siden får du alle vores bedste opskrifter på kartoffelsalat samlet ét sted. Velbekomme!


#

1.5 kg kogefaste små kartofler
75 g yoghurt
60 ml mayonnaise
60 ml cremefraiche 18%
1 spsk dijonsennep
3 spsk friskpresset citronsaft
8 forårsløg i tynde skiver
2 stængler blegselleri
3 spsk friskhakket bredbladet persille
3 spsk friskhakket mynte
3 spsk friskhakket basilikum
salt og peber
Pynt: forårsløg, persille- mynte- og basilikumkviste
*
En ¾ fyldt gryde med letsaltet vand bringes i kog.
Kartofler koges heri, ca. 15-20 min.
Afdryppes og stilles i køleskab 1 time.
Skæres i kvadrater af ca. 2 cm.
I en skål sammenrøres; yoghurt, mayonnaise, cremefraiche, sennep, citronsaft, forårsløg, selleri og krydderurter.
Smages til med salt og peber, hvorefter kartoflerne vendes i.
Hæld salaten i en skål og pynt med krydderurtekviste.
En særdeles velegnet salat til en sommer-picnic.


Se flere opskrifter på kartoffelsalat




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her