Logo

Æblepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g æbler
2 spsk vand
evt. sukker
1-2 spsk reven peberrod
 
Æblerne skrælles, skæres i både og kernehuset fjernes.
Æblerne kommes i en gryde med vandet og koger under låg til de er
meget møre.
Piskes godt igennem eller gnides igennem en sigte. Smages til med
peberrod og afkøles.
Serveres til oksekød, vildt, frikadeller, medisterpølse m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her