Logo

Æblekompot med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store Cox Orange
2 dl piskefløde
2 tsk karry
salt, peber
 
Vask æblerne og skær dem i tynde både.
Kom smørret på panden og lad det bruse af.
Tilsæt karryen og sauter æblebådene i karrysmørret.
Når de er stegt et par minutter, hældes fløden over.
Den koger med et øjeblik til den er tyknet.
Smag til med salt og peber - færdig!
Kompotten er dejlig som tilbehør til fx. torsk eller fiskefrikadeller.
 
Tips: Passer man på vægten, kan kompotten udmærket laves uden
piskefløde. Man kan evt. bruge kokosmælk i stedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her