4 æg
150 g spaghetti vermicelli
30 g smør
1 stort løg
1 rød peberfrugt
3 spsk hvedemel
2 dl mælk
1 ½ dl fløde 18%
2 tsk dijon sennep
250 g kog krabbekød frisk eller fra dåse
125 g friskreven parmesan ost
Sæt æggene over i koldt vand og lad dem koge i 10 minutter.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil løget og rens peberfrugten.
Hak begge dele fint.
Svits det i smør i en kasserolle.
Det må ikke brune.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde.
Lad saucen koge i 3 minutter.
Smag den til med sennep, salt og peber.
Lad spaghettien dryppe af.
Bland halvdelen af saucen med spaghettien, der lægges i et smurt ovnfast fad.
Drys krabbekødet over (husk at fjerne flipstiverne).
Pil æggene og skær dem i skiver, der fordeles over krabbekødet.
Hæld resten af saucen over og drys med revet ost.
Stil fadet i en varm ovn ved 190°C i 25 minutter, til osten er gylden.
Variation:
I stedet for spaghetti kan man koge en portion løse ris.
Gå frem efter opskriften i øvrigt.
Rejer, hummerkød eller muslinger kan bruges i stedet for krabbekød.