Logo

Krabbe-fad fra Bari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
150 g spaghetti vermicelli
30 g smør
1 stort løg
1 rød peberfrugt
3 spsk hvedemel
2 dl mælk
1 ½ dl fløde 18%
2 tsk dijon sennep
250 g kog krabbekød frisk eller fra dåse
125 g friskreven parmesan ost

Sæt æggene over i koldt vand og lad dem koge i 10 minutter.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil løget og rens peberfrugten.
Hak begge dele fint.
Svits det i smør i en kasserolle.
Det må ikke brune.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde.
Lad saucen koge i 3 minutter.
Smag den til med sennep, salt og peber.
Lad spaghettien dryppe af.
Bland halvdelen af saucen med spaghettien, der lægges i et smurt ovnfast fad.
Drys krabbekødet over (husk at fjerne flipstiverne).
Pil æggene og skær dem i skiver, der fordeles over krabbekødet.
Hæld resten af saucen over og drys med revet ost.
Stil fadet i en varm ovn ved 190°C i 25 minutter, til osten er gylden.

Variation:
I stedet for spaghetti kan man koge en portion løse ris.
Gå frem efter opskriften i øvrigt.
Rejer, hummerkød eller muslinger kan bruges i stedet for krabbekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her