750 g fiskefileter
hvedemel
1 citron
3-4 tomater
3-4 løg
2 spsk hakket persille
1 dl reven ost
2 spsk smør
2 dl sur fløde
Skyl fiskefileterne og tør dem let.
Vend dem i hvedemel tilsat salt og peber.
Brun dem et øjeblik i smørret på en pande.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Dryp halvdelen af citronsaften på.
Skær tomaterne i skiver og læg dem og grofthakket løg og krydderier på
fileterne.
Dryp resten af citronsaften på.
Lad fisken mørne under låg ved 200ºC i ca. 35 minutter.
Rør 1 spsk hvedemel ud med den sure fløde og jævn med det.
Kom det over fisken og drys med reven ost.
Retten skal stå ca. 10 minutter uden låg, så bliver den gylden på oversiden.
Spis løse ris til.