10 personer - Disse kan laves i et utal af variationer, og man kan udelade pølsen på nogle af dem, hvis der er en vegetar eller to i selskabet. Af hensyn til ovnens kapacitet skal man som uøvet ikke lave til mere end 50. Når man er mere erfaren, er det også o.k. med 100. Man kan også nøjes med "underen" og så komme lidt mindre fyld på.
2 store bagekartofler
salt og peber
2 spsk olivenolie
½ bæger frisk gedeost
1 chorizopølse
8 cherry tomater
lidt rucola
Skrub kartoflerne godt.
Skær dem i 4 mm tykke skiver og læg dem på en plade, der er beklædt med bagepapir.
Pensl med olie, salt og peber.
Stil dem i en forvarmet ovn ved 225º i 25 minutter, til skiverne er lysebrune og møre. Lad dem afkøle lidt og top en klat gedeost op med sprøjtetylle.
Læg en halv cherry tomat, en skive pølse og ru cola blade på og server dem kolde, men nylavede.