Logo

Hård nougat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g sukker
25 g mandler
1 knsp. bagepulver
 
Panden varmes, sukkeret drysses på og smeltes over svag varme uden
omrøring til lysebrun karamel.
Mandlerne gnides rene i papir, hakkes groft og hældes i.
Mandlerne og bagepulveret blandes i karamellen, der hældes på en
smurt plade.
Når nougaten er lidt afkølet, ridses den i firkanter med en kniv, der
dyppes i flormelis.
Firkanterne brækkes fra hinanden, når nougaten er helt stivnet.
De kan gemmes i dåser eller dyppes i overtrækschokolade først.
Den stivnede nougat kan knuses mellem pergamentpapir med en
kødhammer og bruges i kager og desserter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her