Logo

Sellerisuppe med kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe:
2 mellemstore selleri
2 porrer
2 fed hvidløg
1 spsk smør
3 stor spsk madras carry
1 tsk kardemommefrø
1 l stærk hønsefond- og den skal være stærk
½-1 l vand
salt og peber
 
Skum :
2 dl piskefløde
50 g ingefær
fintrevet skal af 1 appelsin
saft af 1 lime
salt
 
Start med at piske fløden til skum.
Bland med krydringen og stil det lunt så det syrner.
Hvis man ikke synes man har tid til det bruger man cremefraiche istedet for fløde.
Rens og skær grønsagerne i meget store tern.
Klar porrerne i 1 spsk smør.
Når de er klare kommes carry og kardemomme i, og steger til det dufter. Kom fond, vand, salt og peber i og kog sagte til grønsagerne er meget møre.
Kom det hele i foodprocessor og kør til det er helt jævnt.
Spis suppen brændende varm, med en klat skum oveni.
De to ting sammen gør underværker ved hinanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her