120 g smør eller margarine
120 g sukker
3 æggeblommer
210 g hvedemel
syltetøj
3 æggehvider
120 g sukker
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukker, hvorefter én æggeblomme ad gangen røres i.
Til sidst tilsættes det sigtede hvedemel.
Dejen smøres med en paletkniv i et tyndt lag på en kold, smurt bageplade, der stilles i en varm ovn, og dejen bages lysebrun.
Pladen udtages, og kagen kan nu smøres med en eller anden frugtmarmelade.
Mens ovenstående kage bages, røres en ny dej af 3 stiftpiskede æggehvider 120 g sukker og evt. skoldede, smuttede og hakkede mandler ca 100 g
Denne æggehvidedej udsmøres på den først bagte dej, pladen sættes igen i ovnen, og dejen bages til den er lysebrun.
Kagerne udskæres, mens de endnu er varme, i større eller mindre snitter.