Logo

Sitas marmelade-snitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g smør eller margarine
120 g sukker
3 æggeblommer
210 g hvedemel
syltetøj
3 æggehvider
120 g sukker

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukker, hvorefter én æggeblomme ad gangen røres i.
Til sidst tilsættes det sigtede hvedemel.
Dejen smøres med en paletkniv i et tyndt lag på en kold, smurt bageplade, der stilles i en varm ovn, og dejen bages lysebrun.
Pladen udtages, og kagen kan nu smøres med en eller anden frugtmarmelade.

Mens ovenstående kage bages, røres en ny dej af 3 stiftpiskede æggehvider 120 g sukker og evt. skoldede, smuttede og hakkede mandler ca 100 g

Denne æggehvidedej udsmøres på den først bagte dej, pladen sættes igen i ovnen, og dejen bages til den er lysebrun.
Kagerne udskæres, mens de endnu er varme, i større eller mindre snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her