Logo

Mangomousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 moden mango
2 spsk citronsaft
2 spsk kogende vand
2 blade husblas
2 spsk sukker
2 æggehvider

Kom det kogende vand op i citronsaften og opløs den allerede udblødte husblas heri.
Pil og udsten mangoen og blend kødet med sukkeret.
Kom husblassen i.
Lad den stå i køleskabet imens fløden piskes stiv. Æggehviderne piskes stive.
Fold forsigtigt begge dele op i mangomassen.
Kom mangomoussen op i en stor skål og sæt den i køleskabet et par timer.
Pyntes med lidt flødeskum, frugt eller reven chokolade lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her