Logo

Grillstegte nyrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte nyrer

 

Grillstegt nyrer er sundt og billigt

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

500 g kalve- eller lammenyrer

2 røde peberfrugter

150 bacon i tynde skiver

olie til pensling

salt og peber fra kværn

*

1. Skyl og tør nyrerne.

Skær evt. årestammer væk, men ikke fedtet, med mindre der er rigelig meget.

Det gør nyrerne mere saftige, og du kan altid skære det fra efter grillningen.

 

2. Skær nyrerne i mundrette stykker.

 

3. Rens peberfrugterne og skær frugtkødet i store firkanter.

Skær baconskiverne en gang over og rul hver halvdel sammen.

 

4. Stik nyrer, peberfrugt og bacon skiftevis på lange spid, der pensles med olie og drysses med peber.

 

5. Grill nyrespiddene uden risten, 3-4 min. på hver side, til nyrerne er møre, men ikke helt gennemstegte - de skal pensles ofte.

Drys med salt efter grillningen.

 

6. Tilbehør kan være løse ris eller blot lune flûtes samt en stor skål grøn salat med snittede forårsløg og tomater. Server den med en creme fraiche dressing.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her