Logo

Hamburgerryg med kartofler med karrykartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g god hamburgerryg
1 kg kartofler
2 æbler (350 g)
2 tsk karry
10 g smør/plantemargarine
salt og hele peberkorn
 
Læg hamburgerryggen i en gryde, der netop passer, og hæld vand ved så det dækker.
Sæt det over at koge, skum urenheder af og tilsæt hel peber og evt. lidt sup­peurter.
Lad kødet simre ved svag varme under låg ca. 40 minutter.
Skær de skrællede kartofler i både eller tern.
Sauter dem i en wok (eller sauterpande) med smør/plantemargarine og karry 5-10 min.
Tilsæt æblebåde og en smu­le vand.
Vend godt rundt og krydr med salt og peber.
Hæld det i et smurt, ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Træk skindet af hamburgerryg­gen og skær den i skiver.
Server kødet med kartoffel­fadet og fx. en råkostsalat - se under salater.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her