Logo

Lam på spid med couscous-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
1-2 fed hvidløg, knust
1 æg
½ tsk stødt kanel
¼ tsk stødt allehånde
½ dl mynte, friskhakket
olie til stegning

Salat:
3 dl couscous
3 dl vand
1 dl lyse rosiner
½ dl pinje- og/eller pistaciekerner
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
½ agurk
3 store tomater
3 forårsløg fintsnittede
1 lille bdt dild, hakket
1 bundt frisk mynte

Bland kødet med hvidløg, æg, kanel, allehånde, mynte, salt og peber.
Form farsen til 8 lige store kødboller, sæt dem på spid og steg dem ca. 10 minutter ved middel varme, vend dem jævnligt.

Kom couscous i kogende vand, sluk for varmen, og lad det trække 5 minutter under låg.
Smuldr couscousgrynene løse, og bland med rosiner, pinje- og pistaciekerner, olivenolie og citronsaft.
Skræl agurken, fjern kernerne, og skær den i tern.
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær kødet i tern.
Bland agurk, tomat, forårsløg og hakkede krydderurter med couscous, og smag til med salt og peber.
Server ristede pitabrød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her