Lammekød i skøn krydret sauce med karry, tomat og kokosmælk.
500 g små kartofler
½ spsk tikka masala
15 g smør
2 tsk nigella
salt og peber
1 løg
3 tomater
250 g lammekølle, skåret i tern
olie til stegning
1½ tsk tikka masala
½ dåse kokosmælk light
3 mynte kviste
1. Tænd ovnen på 230°C.
Halver kartoflerne og vend dem i ½ spsk tikka masala.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad og fordel smørret i små stykker hen over.
Bag kartoflerne ca. 30 min.
2. Skær løget i smalle både.
Hak tomaterne groft.
3. Brun lammekødet i en wok eller sauterpande og krydr med tikka masala.
Kom løg ved og brun endnu et par minutter ved middel varme.
Tilsæt tomat samt kokosmælk og lad det simre 10 min.
4. Smag til med salt og peber og drys godt med hakket mynte.
5. Drys kartoflerne med nigella, krydr med salt og peber og server dem til lammekødet.
--