Logo

Fudge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 170 g chokoladeknapper
Ca. 170 g flødeost
2 spsk mælk eller fløde
1 liter (omkring 1 kg) flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt
¼ tsk salt
2 ½ dl hakkede pecannødder (eller valnødder)
 
Chokoladen smeltes over vandbad (ikke kogende). Flødeost og
mælk/fløde kommes i blenderen og køres glat og let.
Florsukkeret sigtes og tilsættes gradvist, medens blenderen kører på
lavere hastighed.
Den smeltede chokolade, vanilje og salt blendes ind. Nødderne røres i
blandingen der fordeles i en smurt form på ca 25x25 cm.
Dækkes med plastfilm og sættes i køleskab – gerne natten over.
Skæres i tern på 3-4 cm og serveres.
Der bliver omkring 60 stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her