Fars:
500 g hakket skinkekød
1 tsk groft salt
1 finthakket løg (ca. 50 g)
friskkværnet peber
1 æg
2 dl sødmælk
3 spsk rasp
Fyld:
125 g frossen kyllingelever
25 g smør
1 ½ fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk tørret estragon
½ dl vand
½ liter grundsauce med mælk (karoline)
evt. kulør
Tilbehør:
Kartofler og porrer.
Fars:
Rør det hakkede kød med salt. Kom løg, peber og æg i.
Tilsæt mælken lidt efter lidt.
Rør herefter raspen i.
Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Fyld:
Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder.
Tør leverne. Del de største stykker i to.
Smelt smørret i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt hvidløg og estragon.
Svits kyllingeleverne heri.
Tag leverne op og kom dem i farsen.
Form farsen til et ovalt "brød" (ca. 10 x 20 cm), og brun det på to sider i resten af stegesmørret i panden.
Hæld vand og GrundSauce ved.
Tilsæt evt. kulør.
Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 30 min.
Hæld lidt sauce over kødet nogle gange under kogningen.
Tag farsbrødet op og hold det varmt.
Smag saucen til.