Logo

Grønærtesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 l. suppe
400 g ærter
50 g smør
60 g hvedemel
1,5 dl piskefløde
16 skiver bacon

Suppen bringes i kog.
Ærterne køres igennem kødmaskinen (tø kun ærterne halvt op, så er de lettere at hakke).
Kom ærterne i suppen, lad den koge for svagt blus ca. 1 times tid under låg.
Suppen blendes og bringes i kog igen.
Smørbollen tilsættes, og suppen smages til med salt og kværnet peber. Mens suppen koger skæres baconskiverne i strimler og ristes sprøde. Fløden piskes.
Baconstrimlerne fordeles i suppekopperne.
Der pyntes med 1 tsk flødeskum.
Dersom De skulle have en rest champagne, hældes der lidt over flødeskummet.
Der serveres groft rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her