Logo

Blue Cheese Dip - Dip med blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne dip med blåskimmelost er let at lave og smager glimrende. Prøv den som lille snack til gæsterne inden aftensmaden næste gang i holder selskab. Server med godt brød eller æble.



7 skiver bacon
2 finthakkede fed hvidløg
200 g flødeost
1 dl fløde 13%
100 g blåskimmelost
2 spsk fintklippet purløg
3 spsk mandelflager

*


Bacon ristes helt sprød, køler af og smuldres.
Blandes godt med resten undtagen mandler og kommes i et lille ovnfast
fad.
Mandlerne fordeles på toppen, og hele herligheden bages ved 200°C til mandlerne er gyldne - ca. 30 minutter.
Det anbefales at man bruger terninger/fingre af godt brød samt skiver
af æble til at dyppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her