Logo

Jordbundne knoldselleri Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor knoldselleri

3 løg

4 store kartofler

3 hele nelliker

smør eller olie

salt og peber

 

Sellerien skrælles og rives groft på råkostjernet sammen med løgene.

Halvdelen af sellerien og alle løgene brunes ved stærk varme i smør eller olie, 4-5 min. Husk at røre godt igennem.

De store, skrællede kartofler skæres i mindre stykker og kommes op i gryden, og der dækkes halvanden gang med vand.

Lad det simre en 40-45 min.

De sidste 10 min. kommes resten af sellerien og de hele nelliker i.

Smag til med salt og peber og server rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her