Logo

Jomfruhummersuppe med urter og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Zuppa di scampi e basilico - til 4 personer
 
500 g jomfruhummer
½ stængel bladselleri
2 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
2 tomater
1 bdt basilikum
Hakket persille
Olivenolie
 
Tag skallerne af jomfruhummerne, men skyl dem grundigt og stil til side. Skær alle grønsager i klod­ser, læg dem i en gryde med jomfruhummerskaller­ne og hæld 1 liter koldt vand på.
Bring gryden i kog, skru ned for blusset efter 10 minutter og lad simre i yderligere 1 time.
Tag grønsagerne op og kør dem med lidt suppe på en foodprocessor.
Sauter lynhurtigt jomfruhummerne i lidt olie med en anelse hakket hvidløg.
Server den siede suppe med lidt grønsagspuree og jomfruhummer på toppen.
Drys hele blade basili­kum over.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her