Logo

Tomat-slam-pam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gram bacon i tern
4-5 store tomater skåret i tynde både (evt. 3 bøftomater)
250 gram skinke i strimler
1 dl piskefløde (¾ dl mælk kan bruges)
 
Bacon ristes gyldent på en varm pande og stegefedtet hældes fra, Tomatbåde tilsættes og varmen sænkes.
Koger/steger indtil tomaterne er kogt ud.

Skinkestrimler og fløde tilsættes, og retten koges i ca. 2 min.
Serveres med kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her