Logo

Tomatsild med pasta og savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsild med pasta og savoykål

500 g sildefileter
1 finthakket løg (ca. 100 g)
2 spsk eddike
1 dl vand
2 tsk olie
1 tsk salt og ½ tsk peber
1 knsp. allehånde
1 knsp. stødt nelliker
1 dl tomatpuré
500 g frisk fettuccine, båndpasta
½ savoykål i strimler (ca. 250 g)
1 tsk tørret basilikum
1 spsk olie
1 ½ tsk salt og ½ tsk peber


Tænd ovnen på 180°C.
Skær rygfinnen af sildene og halver dem på langs.

Rul dem sammen og fæstn dem med en tandstik og læg dem i et ovnfast fad.
Bland løg, eddike, vand, olie, salt, peber, allehånde, nelliker og tomatpuré i en skål. Fordel blandingen over sildene.
Bag sildene i ovnen i 15 min.

Sluk ovnen og lad dem stå i ovnen og trække i 15 min.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, lad den dryppe af i en si.
Kog savoykålen i letsaltet vand i 2 min.
Bland den kogte pasta og savoykål med basilikum, olie, salt og peber.

Server tomatsildene varme med pastablandingen.

 

Tips: Evt. overskud af tomatsild kan serveres kolde med rugbrød.
Hvis du koger pastaen i rigeligt vand, kan savoykålen koges sammen med pastaen i 2 min.

 

Grønsager pr. person: ca. 100 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her