Logo

Ansjoviscanape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Runde, firkantede eller andre former af franskbrødsskiver ristes og smøres med ansjovissmør (se dette). Belægges med et kors af udstrimlede ansjovisfileter. De fire rum udfyldes med hakket hårdkogt æggeblomme, hakket æggehvide, hakket persille og hakket tomatkød (uden skind).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her